För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Brisbane Truck Show 2015, Australien

Mässa i Australien.

Trots de relativt tuffa ekonomiska tider i den australiensiska marknaden passerade nästan 34.000 besökare genom dörrarna under fyra dagar långa evenemanget Brisbane Truck Show 2015.

ExTes återförsäljare, Forest Centre, deltog i showen för andra gången, och fick se vissa gamla ansikten och göra nya bekantskaper inom många olika områden av lastbilstransporter.

Det fanns ett stort intresse för den nya TU spännaren och dess bredare utbud av montering och surrningsmöjligheter. Den ökade flexibiliteten hos TU spännaren uppmärksammades från dem som drar allt från virkespaket och stolpar, stål och aluminium, höbalar och även särskilda last som bikupor.
Några besökare nämnde även att den automatiska spännaren var det bästa de hade sett under hela showen!
De redan bekanta med Luftman var särskilt imponerade av TU-modellens nya frikoplingsfunktion som tillåter frikoppling under spänning.

FC visade också ExTes sortiment av flakhylsor med tillhörande stakar. Både transportföretag och släpvagnstillverkare var imponerade av ExTes aluminium stakar och dess unika låskil som garanterar en fast montering.

Medan tiderna är tuffa i vissa delar av vår marknad, har vi haft förmånen att se en uppåtgående trend i skogstransporter med god försäljning av E-seriens bankar och Luftman-spännare hittills under 2015. Efter evenemanget Brisbane Truck Show vi är allt mer optimistiska om att TU-spännaren kan användas för en rad tillämpningar bortom skogen.

25-05-2015

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation