För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


EXTE CUPEN: ExTe huvudsponsor i ytterligare 3 år

EXTE CUPEN: ExTe huvudsponsor i ytterligare 3 år

Även om ExTe i flera avseenden är ett globalt företag råder ingen tvekan om var rötterna finns. Efter drygt 120 år i Ljusdalsbygden är det en självklarhet för ExTe att stödja och medverka till utveckling av olika verksamheter som gynnar hela bygden.

  • Bygden och alla bandyälskare förtjänar den här folkfesten, säger Daniel Nyström, kommunikationsansvarig på ExTe i Färila. Därför kommer vi att vara huvudsponsor för ExTe CUPEN i ytterligare tre år. Vi har ett bra och mångårigt samarbete med Ljusdals BK. Med ExTe CUPEN vill vi gemensamt bjuda på folkfest och riktigt bra underhållning. ExTe CUPEN visar omvärlden att det händer mycket i bygden. I bästa fall bidrar det helt enkelt till att sätta Ljusdal på kartan och ökar intresset hos människor att flytta hit och jobba.
  • Det är en kraft som sträcker långt mycket längre än bandyplanen på Idrottsparken. Att det är cup på orten är något som speglar hela Ljusdal med omnejd under en vecka, fortsätter cupgeneralen Jonas Svensson. Vi från LBKs sida är väldigt stolta att ExTe vill fortsätta samarbeta med oss, så vi gemensamt kan fortsätta att bjuda Ljusdal på denna bandyfest.
  • Varmt välkomna till ExTe CUPEN 2020/21/22 för atmosfären, festen, traditionen och framtiden – den finns i Ljusdal.

Fakta om ExTe CUPEN:

Ljusdals egen ”världscup” med deltagande lag från Sverige, Ryssland, Finland och Norge.
Dag- och nattbandy sen 1974.

 

www.extecupen.se

07-02-2020

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation