För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


ExTe söker konstruktör/teknisk dokumenterare

Verksamheten är inne i en spännande fas där hänsyn till miljön och digitalisering har en central plats i vårt utvecklingsarbete för att skapa en hållbar framtid. Som teknisk dokumenterare deltar man i hela processen från idé till färdig produkt.

Du ingår i vår utvecklingsavdelning och får en nyckelroll när det gäller att systematisera och utveckla vår tekniska dokumentation. Den går ut till våra återförsäljare, påbyggare, serviceverkstäder och slutkunder över hela världen samt används internt.

I arbetet ingår planering av dokumentationsbehov och planering av sin egen vardag i projektarbetet samt underhållsarbete på befintlig dokumentation. Du kommer även att delta i projekt samt medverka i konstruktionslösningar för våra produkter. Det kan även bli aktuellt att medverka aktivt i mässor som vi deltar i. 

Vi har ett nära samarbete med våra övriga avdelningar, såsom produktionsteknik, produktion, marknad och teknisk service m.fl. 

Jobbet är heltid med placering i Färila.

Kompetens och erfarenhet

 • kunna skapa och strukturera monteringsanvisningar, produktkataloger och manualer
 • rita och konstruera obehindrat i CAD-program
 • behärska framtagning av teknisk dokumentation i Creative Suite eller motsvarande program
 • behärska både svenska och engelska i tal och skrift 
 • kunskaper i tyska eller andra språk är meriterande
 • erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande

Personliga egenskaper

 • positiv, driven och engagerad
 • tar initiativ och håller deadlines
 • hög social kompetens och samarbetsförmåga
 • systematiskt och planerat arbetssätt
 • stor förmåga att lyssna och förmedla budskap  
 • trivs med att jobba både självständig och i team 


Vi månar om våra medarbetare

En informell och lättsam samtalston genomsyrar hela företaget. Vi erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. På betald arbetstid får alla anställda en timmes ledarledd friskvård i veckan i vår träningsanläggning inom fabriksområdet. 

 

Mer information

ExTe är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare. Vi levererar produkter till virkesåkare i alla länder med krav på trafiksäkerhet, bra arbetsmiljö och rationella transporter. Vår produktutveckling har skapat normer i många länder för hur trafiksäker lastförankring ska vara konstruerad. Vi väljer systematiskt konstruktions- och produktionslösningar som ger maximal säkerhet i funktionen. Att våga tänka i nya banor och se nya lösningar för våra kunder är en del av själen i ExTe. 

Förutom all information du får på vår hemsida är du välkommen att kontakta platschef  Lina Bylund, tfn 0651-175 09, mail: lina.bylund@exte.se eller vår produktutvecklingschef Roger Larsson, tfn 0651-175 43, mail: roger.larsson@exte.se

Du ansöker via följande länk: https://www.jobbet.se/jobb/exte-fabriks-ab/teknisk-dokumenterarekonstruktor/ck24of8y60ev601552vxifuhq

Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Därför kan tillsättning ske före sista ansökningsdatum, som är 8/12.

Vår marknadsorganisation