För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Högtryck på Mittia

Högtryck på Mittia

En riktigt het mässa. I alla avseenden. Smarta och intressanta nyheter. Intensiv sol. Och massor av glada och entusiastiska besökare. Över 6000 för att vara petnoga. Mittias Skogstransportmässa är en höjdare för både utställare och besökare.

I ExTes monter var det högt i tak, bokstavligt talat. Tack och lov för det stora tältet, som gav skydd mot en sol som blev mer och mer intensiv ju längre dagen fortskred.

IMG_5122Med den nya TU-spännaren som ett nav i mitten av ExTes monter var det en ständig ström av besökare. Och de gillade vad de såg. Intresset för TU-spännaren är stort, ingen tvekan om saken. Det blev beställningar på stående fot.
S-bankarna med 7 och 10 tons kapacitet har ett unikt brett innermått. Det betyder att det går att lasta mer virke i varje trave, eller som vi säger i branschen – bankarna lastar mer virke. Självklart blev det många frågor och stort intresse för S-bankarna.

Exte_Mittia_0100lågEn riktig stämningshöjare var Janne Krantz, som underhöll med både musik och ett outtömligt förråd av mer eller mindre rumsrena historier. Hur bär sig karl´n åt för att hålla allt i huve´t, kan man undra. Många goda skratt blev det.

19-08-2015

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation