För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Personalförändring i ExTes Marknadsteam

Personalförändring i ExTes Marknadsteam

Välkommen Per Olsson.

Ny försäljningschef i ExTe blir Per Olsson. Just den Per Olsson som ni alla redan känner väl. Under många år var Per ägare och VD för Parator i Bollnäs. Per jobbade vidare 3 år efter samgåendet med CMT, och har efter det varit utanför branschen en tid, men saknaden efter vår bransch blev för stor.
- Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med ExTe och alla deras produkter, säger Per. Mitt mål är förstås att medverka till att ytterligare stärka ExTes position på marknaden.
- ExTe är det ledande företaget i sin bransch och det känns väldigt stimulerande att få vara med att utveckla företaget vidare, säger Per Olsson.

Per efterträder Joakim Eriksson, eller Jocke som han oftast kallas, som arbetat fem år inom Extendo-koncernen och den 1 april lämnar ExTe för nya utmaningar.
- Jag har haft några väldigt intressanta år i ExTe med tyngdpunkt på att skapa lösningar som gynnar virkesåkarnas lönsamhet. Mitt fokus har varit hur åkarna med rätt optimering av timmerbankar kan förbättra sin lönsamhet. 
- Vi har haft ett bra samarbete både internt i företaget och med virkesåkare och påbyggare, och jag önskar min efterträdare all framgång, säger Jocke.

18-03-2022

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation