För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Vi söker en erfaren tekniker till vår Tekniska Support

Du är en nyckelperson i vårt arbete för säkra virkestransporter. Våra produkter tillverkas med fokus på säkerhet. Din förmåga, kunskap och vilja är avgörande för att virkesåkare och chaufförer ska känna sig trygga i sina jobb.

Teknisk Support är en del av livsnerven i ExTe. Funktionen är väldigt viktig för våra kunder och för ExTe. Vi får snabb information om vad kunder behöver hjälp med, samtidigt får vår personal ta del av många idéer och förslag från åkare, chaufförer och påbyggare. Oavsett vilka medarbetare som finns på Teknisk Support har de högt tekniskt kunnande. Nu söker vi en tekniker med hög professionell och social kompetens.

Som tekniker har du en nyckelroll och är ExTes ansikte ut mot kunderna. I arbetsuppgifterna ingår service och reparationer ute hos påbyggare, servicepunkter och åkare. Det kan vara allt från akutjobb till planerad service med förebyggande underhåll. Även utbildning av servicepunkter ingår samt reservdels- och reklamationshantering. I samarbete med ExTes utvecklingsavdelning ingår även montering av prototyper samt uppföljning av tester och prov ute hos kunder. Dessutom stöttar Teknisk support sina säljande kollegor vid t.ex. service-stopp, roadshow, mässor eller liknande.

I denna roll, som utgår ifrån ExTe i Färila, är du ute på resande fot en stor del av arbetstiden. Även jobb under kvällar och helger kan förekomma.

Erfarenhet och kunskaper

Du som är intresserad av jobbet som tekniker ska ha gedigen erfarenhet från fordons-och transportbranschen, gärna virkestransporter. CE-kort är meriterande. Svenska och engelska behärskar du både i tal och skrift och har stor förmåga att lyssna och förmedla dina budskap. Kunskaper i Officepaketet är nödvändiga och gärna även i användning av Monitor. 

Personliga egenskaper

Du är driven och engagerad med hög samarbetsförmåga och har en naturlig auktoritet, är utåtriktad och social med en positiv framtoning. Du löser dina uppgifter på ett professionellt sätt med ordning och reda. 

Vi månar om våra medarbetare.

En informell och lättsam samtalston genomsyrar hela företaget. Vi erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö där våra medarbetare utvecklas både yrkesmässigt och som individer. En liten men uppskattad detalj är våra dagliga fruktkorgar.

På betald arbetstid får de anställda en timmes ledarledd friskvård i veckan i vår träningsanläggning inom fabriksområdet. 

Mer information och ansökan.

Förutom all information du får på vår hemsida www.exte.se är du välkommen att kontakta vår Marknadschef Lina Bylund, tfn 0651-175 09, mail: lina.bylund@exte.se

Din ansökan skickar du på email till Lina Bylund. Sista ansökningsdag är 30 april 2019.

Ett internationellt företag.

ExTe har representation i de flesta stora virkestransporterande länderna. Vi är världens ledande tillverkare och leverantör av timmerbankar och automatiska spännare för säkra transporter av virke på väg och järnväg.

Läs mer om företaget här.

Vår marknadsorganisation