För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Följ med oss till Nya Zeeland!

Följ med oss till Nya Zeeland!

Nya Zeeland bjuder på storslagna naturupplevelser i ett fantastiskt landskap. Har du sett Sagan om Ringen och Hobbit-filmerna så förstår du. De spelades in där. På väg till våra studiebesök färdas vi genom inspirerande och varierad natur.

Nya Zeeland är en av världens största exportörer av rundvirke för sågade trävaror. Självklart besöker vi avverkningar i riktigt brant terräng och ser hur man med linbana ”skotar” ut virket. En del av virket förädlas i sågverk, som vi också ska besöka.
Vi träffar åkare och hör hur de löser sina virkestransporter. Hos Evans Enginering, som är ett systerföretag till ExTe, ser vi trailertillverkning och lastbilspåbyggnationer.

Bli inte förvånad om vi dessutom kommer att bjuda på en och annan överraskning. Det här är en resa som innehåller det mesta, inklusive svenskt kaffe på alla hotell. Guiderna under resan kommer både från ExTe och Nya Zeeland.

Är du sugen på en studieresa utöver det vanliga? 

Kontakta Torbjörn Resvik på telefon 0651-17534, eller på e-mail torbjorn.resvik@exte.se för information om vad resan kostar samt svar på dina frågor.

Notera att antalet platser är begränsat så ”först till kvarn” gäller. 

Om resan:

Vi flyger från Arlanda till Auckland den 9 november och tillbaka från Auckland den 20 november och landar på Arlanda den 21 november.

Definitiv anmälan vill vi ha senast den 7 juni.

05-06-2019

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation