För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Leif Unander - ny säljare på ExTe

Leif Unander - ny säljare på ExTe

Min roll blir en mix av att vara både säljare och säljledare samt att arbeta för att utveckla marknader.

Närmast kommer Leif från Berners i Sundsvall där han sålt lastbilar de senaste åren. Han har även ansvarat för bussförsäljning i norra delen av landet samt varit servicemarknadschef. Leif, som är 45 år, bor i Sundsvall med fru och två barn. Friluftsliv med jakt, fiske, bär- och svampplockning är de stora intressena på fritiden. Men i ärlighetens namn har det inte blivit mycket tid över för det nu.

– Det är mycket resande och möten med kunder, plus den tid det tar att lära sig allt nytt, säger Leif.

– Jag kommer att ansvara för ExTes försäljning i Europa förutom Tyskland, Österrike och Schweiz, där vi redan har starka lokala återförsäljare. Spanien och Portugal sköts av Per Jonasson. Inledningsvis kommer jag att lägga en hel del tid på Extendo Polska, ett nyetablerat dotterbolag till Extendo, där ExTe ingår. Även Frankrike ligger långt upp på listan just nu. Så nu ska jag intensivplugga franska. Ska bli kul. 

– Min roll blir en mix av att vara både säljare och säljledare samt att arbeta för att utveckla marknader. Vi ser ju att marknaderna skiljer sig ganska mycket åt i Europa, med stora variationer i vilken typ av bankar man har. Här är ju ExTes starka varumärke definitivt en tillgång. Det känns väldigt spännande att få jobba med ett internationellt perspektiv.

– Jag ska även jobba med att göra Autonordics sortiment mer uppmärksammat. Det är jättefina produkter och ett bra komplement till ExTes övriga produkter.

– Känns faktiskt lite som lågt hängande frukt. De är lätta att ta, säger Leif.

20-09-2023

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation