För att ladda hem filen så måste du logga in

Har du inget konto? Klicka här för att ansöka om loginuppgifter.

Fyll i nedan och klicka skicka för att prenumerera på vårt nyhetsbrev!


Servicedagar i hela landet

Servicedagar i hela landet

Under hösten och våren genomför vi ett antal servicedagar i hela landet. Vi inleder servicedagarna torsdagen den 20 oktober på ExTe (Gundbergsvägen 6, 82041 Färila). Du som har timmerbil i Härjedalen, Gävleborgs län och Dalarna är varmt välkommen för en teknisk genomgång mellan 07.00 – 21.00. Prata med din/dina chaufförer att de svänger in till oss om de har möjlighet. Alla som kommer deltar i utlottningen av ett hemligt pris som faktiskt kan bli lite vågat.

Vi vill naturligtvis att våra produkter ska fungera och att ni ska vara trygga med ExTe. Besiktningen genomförs av våra tekniker och konstruktörer som gör en teknisk genomgång och kollar både funktion och trafiksäkerhet på de ExTeprodukter du har på bil och släp.

Det handlar om allt ifrån att bultar är dragna till rätt moment, till att stommar och stakar sitter som de ska och att alla tillbehör fungerar bra. Självklart kommer du att kunna vara med under besiktningen och ta upp dina idéer och synpunkter med tekniker och konstruktörer.

Besiktningen är förstås kostnadsfri medan du betalar för eventuellt material.

Och skulle du känna dig sugen under dagen bjuder vi på en mustig soppa med korvmacka.

Varmt välkommen

Lennart Wallström, Produktutvecklingschef

E-mail: lennart.wallstrom@exte.se

11-10-2016

Andra nyheter

Vår marknadsorganisation